Waarom Geerts metaal?

Geerts metaal is een klein bedrijf dat graag een kwaliteitsproduct voor u aflevert zonder tussenkomst van diverse afdelingen zoals in een groot bedrijf vaak het geval is. Hierdoor kunt u als klant direct met de vakman bespreken hoe u het product graag gemaakt wilt hebben.

De combinatie goed gereedschap lage overheadskosten en vakmanschap samen vormt een basis waardoor geerts metaal zich onderscheid van de “grote lasbedrijven”

om een beeld te geven van onze werkwijze…

Geerts metaal houd er van voordat echt begonnen word aan een product dat alles duidelijk is. werktekeningen met maatvoering en toleranties zijn hierbij essentieel. Op deze manier kan er efficiënt naar het eindproduct gewerkt worden, het is immers zo hoe beter de voorbereiding, hoe vlotter het lasproces…. en hoe lager de kosten.

Omdat Ton persoonlijk  betrokken is van opdracht tot levering is hij van alle facetten van een order op de hoogte, dit word door veel klanten als fijn ervaren. Op deze manier zijn de lijntjes kort en kan een goede band met de klant opgebouwd worden.

Bovenstaande is ook meteen het punt waar Geerts metaal zich onderscheid van  vele andere bedrijven waar rvs verwerkt word. Door de kleinschaligheid en betrokkenheid bij elke lassamenstelling bent u bij geerts metaal aan het juiste adres.

Wilt u iets laten maken maar er is geen tekening?
Dat is geen probleem, geerts metaal werkt samen met partners die gespecialiseerd zijn in de engineering (het uittekenen) van machines en of onderdelen ervan. Samen met u en de engineer word gekeken hoe iets zo goed en makkelijk mogelijk te maken is. Omdat de beste kwaliteit word verkregen als ieder doet waar hij/zij goed in is, is dit de beste weg naar een goed product, aldus Ton.